Työtön kontulalainen yksinhuoltaja käy Itiksessä

Kävin äsken AUTOLLA Itiksessä (autoilu on edelleen uutinen, koska sain ajokortin toukokuussa ja siirryin autonomistajien luokkaan vasta juhannuksen alla) etsimässä verkkareita, koska olen LAIHTUNUT niin HELVETISTI, ettei vanhat pysy jalassa.

Syynä laihtumiseen oli mikäpä muu kuin 5:2 –dieetti, jolla olen ollut vaivattomasti ja ilman suuria kärsimyksiä puolisen vuotta. Terveisiä vaan Annikalle, entiselle duunikaverille, pitkälle ja hoikalle äiti-ihmiselle, joka menetelmää suositteli ja minut perehdytti syksyisellä lounaalla tavattuamme Markkinointiviestinnän päivillä. Muuta perehdytystä en tarvinnutkaan. Oli muuten kouriintuntuvin anti siitä päivästä!

En löytänyt verkkareita. Kaikissa on lapselliset kuminauhat lahkeissa. Klassisia mylly-adduja oli tarjolla mustina, mutta ne ovat niin rahvaanomainen näky, ettei niillä kehtaa edes Kontulan ostarille.

Sen sijaan löysin jotain muuta, hiihtolomavarusteita. Päätin nimittäin eilen, että käväisen Saariselällä hiihtolomaviikolla, kun sain Finskiltä kohtuuhintaan (149 €) eessun-taassun liput Ivaloon. Siihen vaan taksimatkat kentälle ja takas ja bussimatkat Ivalosta majapaikkaan, niin johan taas on halpaa kerrakseen! Lapsi oli kuitenkin iloinen, pääsee mun kanssa paljon pitemmille lenkeille kun mummon kanssa pääsisi.

Kuva

Pieni termospullo 6,99€, lämmikenappulat 6 kpl femman ja androidin kotelo 15 € Clas Ohlssonilta, musta nuorisopipo Stadiumista femman. Nuorisopipo käy päivitettyyn puna-mustaan murtsika-asuuni ja lämmikenappulat menee hanskojen sisälle, kun lapsen kanssa kuitenkin paussia ja ruokataukoa, jonka jälkeen näpit jäässä. Termari käy lapselle myös kouluun luistelupäivänä. Myyjäkin nokkelana poikana suoritti yhteenlaskun ja kyseli minne olen menossa retkeilemään. Kerroin.

Alla on sitten after ski -materiaalia. Saariselällä ei muuten ole after ski- menoa hiihtolomaviikolla, ellei halua istua testiajajien kanssa Riekonlinnan baarissa. Minä en. Mutta se ei kuulu tähän. Käytän stadissa.

Kynsien värinen kynsilakka (se on musta huolitellun näköinen eikä liian huomiota herättävä) ja KICKsin myyjän vastuulla oleva arkihuulipunan sävy. Halusin, että joku muu päättää, etten aina osta samanvärisiä. KappAhlista en osta yleensä mitään, mutta nyt ostin tollasen baseball-mallisen iltamenoon sopivalla antavalla kaula-aukolla varustettun rätin, ja Zarasta jonkun kummallisen puseron, joka käynee yhteen mustaan hameeseen, jolle on ollut vaikea löytää paria. Harmaa vaan on hirvee väritön epäväri,mutta eipähän o musta ja on mulla ihan ookoo, jos vaan jaksan meikata. Pitäis päästä äkkiä kirpparille myymään pois vanhoja. Olen vaatteidenostokiellossa, mutta teen poikkeuksen kun saan halvalla. Puserot kympin ja vitosen.

Eli ei verkkareita, mutta better yet!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s