Daisareista ja merkkilaukuista

Ihan nopeesti tähän yks kannanotto.
Kerroinko jo, mitä mieltä olen naisten statussymboli-käsilaukuista?
Siis näistä toinen toistaan rumemmista (esim. Vuitton) tai horahtavista (esim. Guess) laukuista, joista tyhmimmät muodin orjat saattavat maksaa tonneja.
Muistatteko kohun, jonka joku naispuolinen lääkäri aiheutti lausunnolla jättimäisten silikonirintojen tarpeesta ja povipommien lisääntymisestä siinä ekhä 80-90-lukujen vaihteessa? (Niin lapset; aina ei ole tädeillä ollut niin isoja tissejä kuin nykyisin lehdissä näkyy.)
En muista, kuka se oli. Epäilin hetken Aids-lääkärinä paremmin tunnettua Sirkka-Liisa Vallea, mutta en löytänyt googlaamalla tähän hätään, ja minun muistiini ei voi luottaa. varmaan se oli joku kirurgi kuitenkin.

Lausunnon sisältö oli kuitenkin suurin piirtein se, että onhan se ymmärrettävää, että jos ihmisessä ei ole mitään mielenkiintoista tai hänellä ei ole mitään varsinaisia avuja, niin silikonit voi sitten olla se, jolla saa sitten jonkinlaista huomiota ja kiinnostusta. Että on sitten ainakin isot daisarit, jos ei muuta.

Muistelen tätä  nimetöntä tohtorisnaista lämmöllä. Laukkuhullutuksen näen aika pitkälti verrannollisena edelliseen. Että ”mulla on tässä tällainen sairaan kaunis ja ruma laukku, johon ei mahdu mitään, eikä siitä ainakaan löydy mitään ja huonosti mahtuu olallekin, mutta makso muuten aivan helvetisti. Ja eikä näitä ole paljon kellään, paitsi ihan vaan kaikilla muilla joilla on tällaset elämänarvot ja joiden kanssa voidaan vertailla mistä ostettiin, kauanko jonotetttiin ja montako vuokraa/ulkomaanmatkaa/hyvää illallista tms. se ihanuus maksoi.”

Välttääkseni koskaan joutumasta tällaisiin keskusteluihin ostin Kanarialta tällaisen kangaslaukun, 14€. Tapojeni vastaisesti en tinkinyt, kun bisnes kävi siellä niin surkeasti muutenkin.

laukku
Haiseva vastalauseeni laukkuelitisteille on tässä. Hankittu Playa del Inglésistä pääsiäisenä hintaan 14 €.

Niin että repikää tästä, pellet!
Tiedoksi vielä, ettei teidän satasten ja tonnien laukkuja tehtäessä ole maksettu yhtään sen parempaa liksaa bangladeshilaiselle hikipajan lapsille.

[EDIT: marraskuu 2015. Lisätty pottuillessaan  Linkki TE:n kolumniin aiheesta merkkilaukku ei ole sijoitus.]

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s