Pakollinen alennusmyyntipäivitys

Olen itse asettamassani vaatteidenostokiellossa. Juhannusalennusmyynnit ovat kuitenkin vuosittainen perinne, joten vähän pitää edes pintapuolisesti käydä katselemassa, mitä on tarjolla.

Helsingin keskustaan en edes yrittänyt, vaikka Indiskan tarjonta olisi vähän vanhaa hippiä kiinnostanut. Ratkaisin sen tilaamalla Indiskan nettisivuilta pari alennusrättiä tarjonnasta, joka ei ollut kovin kummoinen.

Itäkeskuksessa käväisin lapsen kanssa ja muutama juttu tarttui mukaan, vaikka ei ollut aleprosenteissa eikä valikoimassa mitään ihmeellistä. Huonompi ale kuin esimerkiksi viime tai toissa vuonna. Halvaksi tulee.

image
JC Jeans, T-paita itselle ja pojalle, á 7,45 €

Inhoan, inhoan, inhoan udistunutta Itiksen Stockaa.
Siellä ei ole mitään eikä ketään. Sieltä ei löydä mitään, tavaraa on vähän ja se on levitelty hajalleen, ei ole kokoja, värejä, henkilökuntaa tai muuta itseään kunnioittavan tavaratalon tunnusmerkkejä. Pohjakaava on sokkeloinen ja vailla opasteita. Sieltä ei löydä osastoja, hissejä, Herkkua, liukuportaita eikä edes ulos!

Nöyrryin kuitenkin Stockallekin, koska muut kaupat oli jo koluttu. Pari ihan hyvää löytöä tein, en tosin  myyjien ansiosta. Hekin ovat Itiksessä vanhalle Stockalle epätyypillisen saamattomia, saavuttamattomia ja näkymättömiä.

Sanoinko jo, että inhoan Itiksen uutta Stockaa?

Bossin paitapusero tuntui miellyttävältä ja hyvälaatuiselta. Hartiani ovat paitapuseroissa ainainen ongelma, joten ostin sen kun sain leveät hartiani sopimaan sen sisään. Valkoinen paitis on aina hyvännäköinen ja freesi. Hinta vähän päälle neljäkymppiä, alennusta vajaa kolmekybää.

wpid-20140619_133306.jpgwpid-20140619_133125.jpg

Petrolinväriset herkulliset rintsikat ja alkkarit puoleen hintaan, yhteensä vajaat 17 €. Ei paha.

Anttilastakin ostin jossain mielenhäriössä viidellätoista eurolla limenkeltaisen sifonkisen paitapuseron, jossa on tätimäiset napit. Väri sopii minulle hyvin ja siitä tulee ihan hyvä, kunhan saan uudet napit hommattua ja vaihdettua.

wpid-20140619_133225.jpg

Pahoittelen kuvien laadukkuuden puutetta. Yritän skarpata jatkossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s